Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

05 . Oct, 2010 a les 13:02
1898 reproduccions
Obrim l'informatiu del dia 5 d'octubre amb un fet que sens dubte marcarà la història de l'Ametlla de Mar perquè la CUTE ja ha aprovat el nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de l'Ametlla de Mar del que destaquen la cohesió i justícia social, la promoció dels nostre valors, la dinamització econòmica i la protecció del medi natural.
A comarques, CiU organitza sessions de treball per bastir el programa electoral amb 'accent tarragoní'. I ICV inclourà el rebuig a la instal·lació del cementiri nuclear al programa electoral. A Tortosa, l'Ajuntament vincula la concessió de la zona blava amb la construcció del pàrquing del Rastre. I al Baix Ebre, hem sabut que han hagut sis detinguts per cultivar cànnabis. També us hem informat que el DAR posa en marxa més regadius de suport a la Ribera d'Ebre amb una inversió de 12,5 MEUR i que Endesa recupera un antic motor dièsel dels anys 30 a la central hidroelèctrica de Flix. A la informació econòmica, la fi de l'estiu fa pujar l'atur 1.254 persones a Tarragona al setembre, un augment del 2% en relació amb l'agost. I als esports, com sempre, hem tornat a La Cala per donar-vos els resultats del futbol federat.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 703,61 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007