Màx: º C, mín: º C

En directe

La tarda

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Gran èxit de participació als actes festius de Nadal

29 . Des, 2009 a les 13:25
2238 reproduccions
La regidoria de Festes va preparar per a aquest llarg cap de setmana de Nadal una programació especial que va fer les delícies dels més menuts. Com una prèvia al Nadal, dimecres 23 els alumnes de l'Escola Municipal de Música (EMMA) van oferir la ja tradicional cantada de nadales pels carrers de la població.

Del Pol Nord a La Cala
Dijous 24 arribava des del Pol Nord el Pare Noel. En aquesta ocasió amb moto aparcant així el seu trineu perquè els seus rens descansessin. El Pare Noel va fer el recorregut des de l'entrada del poble fins al poliesportiu on va seure al seu tro per rebre els més de 300 nens i nenes que es van atansar a fer les seves peticions i a fer cagar el tió al compàs de la música del grup d'animació infantil Els Farsants. Abans però, es van lliurar els premis als guanyadors del 13è Concurs Escolar de Postals de Nadal que estan exposades als baixos de l'ajuntament fins al dia 8 de gener. Els guanyadors són a primer curs, Paula Abril Zu, a segon, Roman Martí Boquera, a tercer, Gerard Pitarque Laboria, a quart, Júlia Arenós Carsten, a cinquè, Jaideivi Gómez Balfegó i, per últim, a sisè curs, Leonardo Marrasé Ontanilla. I també es van lliurar els premis del 27è Concurs d'Aparadors i Façanes de Nadal que organitzen la regidoria de Comerç i Turisme i la revista Des Dels Quatre Cantons. A la categoria Aparadors el primer premi va ser per a Casa Creixenti (180€ i un any de publicitat gratuïta a la nostra revista), el segon premi va ser per a Pub Pierrot (150 € i sis mesos de publicitat gratuïta als Quatre Cantons). El tercer premi de 120 € i tres mesos de publicitat gratuïta a la revista va ser per a Lo Cibercafé. I, per últim, el quart premi, va ser per a Moda infantil Ta-Xan (100 € i un mes de publicitat gratuïta a la revista). Tots aquests premis anaven acompanyats del seu corresponent trofeu. Pel que fa a la categoria de façanes, el resultat va ser el següent: primer premi per a la família Marrasé Ontanilla (100 € i trofeu). Segon premi per a Àngel Brull Garcia (80 € i trofeu). I tercer premi per a Marta Naya Ferri (60 € i trofeu).

Cita reial
I l'altra gran cita d'aquests dies va ser diumenge 27 de desembre a la Plaça Nova amb dos patges reals vinguts a La Cala expressament des d'Orient i que es van encarregar de recollir les cartes dels nens i dipositar-les totes a una gran bústia. Per amenitzar un poquet més el mati, la regidoria de Festes va convidar el grup d'animació infantil La Gran Família i va oferir una xocolatada per als 300 nens i nenes que no es van voler perdre l'oportunitat de veure els patges en viu i en directe.

Balanç positiu
Teresa Callau, regidora de Festes, ens feia balanç sobre aquest cap de setmana festiu. "La vespra de Nadal va arribar el molt esperat Pare Noel. La novetat enguany és que arribava motoritzat. Al poliesportiu, en la seva presència, els nens van fer cagar el tió que enguany ho feia en forma de xuxes i pilotes. I també a la Plaça Nova van comptar amb la presència de dos patges reials enviats per Sa Majestat el rei Baltasar que van llegir les cartes dels nens que després es van col·locar a una bústia especial que ja s'ha enviat a Orient. Aquest dia va lluir un sol esplèndid que encara va fer més especial la jornada que es va arrodonir amb la degustació d'una dolça xocolata". Però encara no s'han acabat les festes de Nadal. Ens queda acomiadar l'any com es mereix i rebre una altra visita màgica. En aquesta ocasió la de Ses Majestats, els Reis Mags d'Orient en persona que enguany arriben amb cinc carrosses la vespra de la festivitat carregats de regals per a menuts i grans.


respostes a "Gran èxit de participació als actes festius de ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 246
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007