Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

30è Concurs d'aparadors i façanes

21 . Des, 2012 a les 12:55
per otomas a La notícia del dia
2444 reproduccions
El Concurs d'aparadors i façanes ha arribat a la trentena edició enguany mostrant un alt nivell d'originalitat de la vintena de participants. Un concurs organitzat per l'Àrea Municipal de Turisme en la qual col·labora la revista local Des dels Quatre Cantons, que té com objectiu la dinamització comercial i l'ambientació nadalenca dels carrers del municipi aquestes festes.

Els guanyadors del 30è concurs han estat en la categoria d'aparadors Cortines Cortillar ha guanyat el 1er premi, valorat en 150 euros, trofeu i un any de publicitat a la revista local, Des dels Quatre Cantons. El 2n premi ha estat per Ta-Xan, valorat en 120 euros, trofeu i un any de publicitat a la revista. I el 3er premi ha estat per Gossets. Un tercer lloc premiat amb 100 euros, un trofeu, i la publicitat anual a la revista de la localitat. A més, s'ha lliurat un premi a la decoració interior per al Pub Fòrum que està dotat amb 150 euros, trofeu, i la publicitat durant tot l'any a la revista. Enguany a més, s'ha incorporat el premi a  la originalitat i reciclatge per a Electrodomèstics Casa Ramonet, que també tindrà premi en metàl·lic, trofeu i publicitat.

Pel que fa a façanes, un clàssic a la localitat, 1er premi a la Família Ontanilla, valorat en 100 euros i trofeu. Marta Naya Ferri s'ha endut el 2n premi que suposa 80 euros i trofeu. Finalment, el 3er premi l'ha guanyat Àngel Brull i Garcia valorat en 60 euros i trofeu.

"És valora la originalitat i que la decoració sigui manual, realitzada pels decoradors. En el cas dels aparadors també es valora positivament que s'integrin els productes a la decoració", explica Damià LLáo,

Els premis es lliuraran el 24 de desembre, a les cinc de la tarda, a la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa on tindrà lloc el caga tió i l'arribada del Pare Noël.


respostes a "30è Concurs d'aparadors i façanes"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 107
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007