Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Casa Consarnau en aparador, i Manoli Ontanilla en façana, guanyadores del 34è premi d'Aparadors i Façanes de Nadal que impulsa l'Àrea Municipal de Turisme

27 . Des, 2016 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1848 reproduccions
El passat dissabte a la tarda, abans del caga tió i de l'arribada del Pare Noel a la plaça Nova, les regidories de Turisme i de Festes van fer l'entrega dels premis del 34è Concurs d'Aparadors i Façanes de Nadal i del 20è Concurs de Postals de Nadal, respectivament.

En el concurs organitzat per l'Àrea Municipal de Turisme, l'aparador guanyador és el de Casa Consarnau, amb un premi de 150 euros, en segon lloc Casa Creixenti, amb 120 euros, i en tercer Croissanteria Neus, amb 100. En el premi de decoració interior, l'establiment guanyador és Xic Menut, també amb un premi de 100 euros.

Pel que fa a les façanes, la guanyadora és Manoli Ontanilla, amb un premi dotat en 100 euros, la segona Aida Girol amb 80, i la tercera Ana Remacha amb 60 euros. A més, tots els premiats es van endur un obsequi.

D'altra banda, pel que fa al concurs de Postals de Nadal, la millor postal de 1r i 2n de primària és la de Nicolas Manciu, la millor de 3r i 4t és la de Marc Bardí, i la millor de 5è i 6è és la de Meritxell Flores. Els tres premiats es van endur material escolar com a regal. Totes les postals participants en el concurs estan exposades a la planta baixa de l'Ajuntament durant aquestes festes.


respostes a "Casa Consarnau en aparador, i Manoli Ontanilla ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007