Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La regidora Marta Font deixarà el càrrec després de la seva recent maternitat

23 . Feb, 2017 a les 19:30
per drodriguez a La notícia del dia
2109 reproduccions
La regidora del grup municipal de Plataforma Calera, Marta Font, deixarà el seu càrrec pròximament. Font, que va entrar l'any 2011 com a regidora i que ha mantingut el seu càrrec fins a hores d'ara, presentarà la seva renúncia després de la seva recent maternitat i per qüestions personals. En la sessió plenària d'aquest dimecres es va fer la presa de coneixement de la renúncia.

«Em resulta difícil compaginar la maternitat i la preparació del meu futur laboral amb les responsabilitats del càrrec. Vull agrair als meus companys la seva comprensió i suport amb la meva decisió» va dir Font, acomiadant-se de la resta de corporació municipal i agraint el suport mostrat, sobretot en els darrers mesos on va ocupar temporalment el càrrec de portaveu del grup municipal.

El lloc de Font l'ocuparà la número 3 de Plataforma Calera, Gemma Margalef, que també va ser regidora en el ple en la passada legislatura, «i estic convençuda que donarà el millor d'ella mateixa en benefici de tots». El portaveu del grup, Joan Font, explicava que «ser pare i ser company d'un partit polític no és fàcil. Hem vist coses diferents però sempre hem arribat a un acord. T'agraeixo la tasca com a companya i, com a mare, has fet una decisió important».

La resta de grups municipals també van desitjar un bon futur a la regidora sortint. Especialment, l'alcalde Jordi Gaseni va agrair el vot en el ple d'investidura que va permetre que accedís a l'alcaldia. «Has estat una peça clau perquè haguéssim pogut donar una nova majoria d'alternança. Sense tu, tot el que s'està arreglant, no hagués estat possible» comentava Gaseni al ple. Està previst que hi hagi el relleu en el pròxim plenari.


respostes a "La regidora Marta Font deixarà el càrrec despré..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1014,26 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007