Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Recital poesia

07 . Des, 2010 a les 14:13 | 00:01:33
per otomas a La notícia del dia
2331 reproduccions
En motiu del centenari del naixement del poeta de la generació del 36 el grup escènic de la sala de la Societat Cultural Esportiva i Recreativa va fer un recital per tal d'homenatjar-lo. L'acte va tenir lloc a la sala de la Societat el passat dissabte, davant un públic entregat als versos de Miguel Hernández.

Sis membres del grup escènic van ser els encarregats d'apropar els poemes al públic durant tres quarts d'hora. Els rapsodes van recitar poemes de cinc etapes de l'obra poètica d'Hernàndez posant especial èmfasi en les darreres, centrades en la guerra civil i postguerra, d'especial càrrega emotiva. El recital va comptar amb la col·laboració d'Emilio Cabello, professor de clarinet de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar (l'EMMA).

"Varem recitar de cinc etapes diferents, però les que més van emocionar el públic van ser els que pertanyien a les etapes de la guerra i postguerra. Estem molt satisfets amb com va anar  el recital i creiem que el públic va gaudir amb els versos", Joan Pere Brull, un dels directors del Grup Escènic.

Brull, a més, de destacar la satisfacció des del Grup Escènic amb el recital, va deixar entreveure la possibilitat que més endavant es repeteixi. D'altra banda, el grup de teatre prepara pel 18 de desembre, a les 18:00 a la sala, i el diumenge 19 a les 18:30 l'obra Trifulgues a la Catalana. Una obra que parla d'una manera desenfadada i irònica de la història de Catalunya i està interpretada pels joves de la formació.


respostes a "Recital poesia"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 753,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007