Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Escola Sant Jordi aconsegueix tornar a les semifinals del Certamen de Lectura en veu alta en la categoria Timoners

17 . Mar, 2017 a les 19:00
per drodriguez a La notícia del dia
2276 reproduccions
L'alumne de l'Escola Sant Jordi, Mouhamadou Tiam, ha aconseguit classificar-se en els quarts de final del Certamen de Lectura en veu alta. Aquest dijous va celebrar-se la prova classificatòria a Tortosa, amb la participació dels alumnes del centre de primària de la població escollits en el passat mes de febrer.

L'Escola estava representada en tres categories: grumets vermells, de cicle mitjà, amb Mariona Vila; grumets verds, de cicle superior, amb Adriana Pérez; i timoners, d'alumnat nouvingut, amb Mouhamadou Tiam. La directora del centre, Fàtima Garcia, comenta que «durant aquests mesos hem estat preparant lectures, i tots ho van fer molt bé».

El bon treball ha fet que Tiam s'hagi classificat per les semifinals. De fet, l'any passat l'Escola va aconseguir arribar a la final amb aquesta mateixa categoria. En aquesta edició, esperen seguir fent un bon paper. «Fa 2 anys que ha vingut a Catalunya, des del Senegal, i hem fet un treball intensiu amb llengua. És la recompensa de la feina feta i està molt content», explica Garcia.


respostes a "L'Escola Sant Jordi aconsegueix tornar a les se..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 667,77 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 186
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007