Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Presentació del futbol base

02 . Nov, 2009 a les 14:13
1593 reproduccions
El passat dissabte 24 d'octubre, el Camp d'Esports de "La Cala" va acollir la presentació del futbol calero, Un acte que va comptar amb força novetats respecte anteriors edicions.

La primera, i una de les més importants, va ser que després de moltes temporades, la presentació fos un acte conjunt entre la secció de futbol base del Patronat Municipal d'Esports i la secció esportiva de la SCER de L'Ametlla de Mar, un fet que demostra la bona relació que hi ha entre les dues entitats vinculades al futbol a la població.

Sota la direcció del coordinador de la secció, Jose Mª Llaó, tots els jugadors i tècnics anaren desfilant sobre el terreny de joc.
D'aquesta manera pares pogueren comprovar el bon estat de salut que té aquest esport al poble, amb un total d'onze equips: 3 de categoria prebenjamí, 2 de categoria benjamí, 1 aleví, 1 infantil, 1 cadet, 1 juvenil, 1 amateur i 1 equip femení. Aquest darrer va ser el gran protagonista per la seva recent creació i per la gran expectació generada al seu voltant.
El President de la Secció Esportiva de la SCER de L'Ametlla de Mar, Sergi Consarnau, i el Regidor d'Esports de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar, Joan Pere Gómez i Comes, coincidiren en ressaltar la importància d'aquest esport no només en l'actualitat, sinó al llarg de la història al poble de La Cala, així com els valors que d'aquest se'n deriven. Joan Pere Gómez: La gran aposta i suport que s'està realitzant des de l'àrea d'esports de L'Ajuntament de L'Ametlla de Mar per tal de dotar de la major qualitat possible a la formació esportiva, i més concretament futbolística, i així poder aconseguir a la llarga ubicar al primer equip de la nostra població en el lloc on es mereix.
Finalment, i per arrodonir la jornada futbolística, el primer equip de la SCER de L'Ametlla de Mar es va enfrontar, en partit oficial de la 2ª Territorial, al Masdenverge, superant-lo per un contundent 5-2, consolidant així la seva bona posició a la taula classificatòria. L'equip Juvenil també va aconseguir la victòria davant el CF Amposta per un clar 4-0.


respostes a "Presentació del futbol base"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 653,70 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007