Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Cala, debutarà el 3 de setembre, al camp del Godall

12 . Jul, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1706 reproduccions
Ja ha sortit el calendari de competició del Grup I de la Tercera Catalana. El 1r equip de La Cala, debutarà en competició oficial, el diumenge dia 3 de setembre al camp del Godall. 

Curiosament, el Godall va ser l'últim rival dels caleros la lliga passada, en un partit en què en teoria s'havien de disputar la permanència a la categoria, però finalment, els resultats produïts a la 2a Catalana van evitar que cap dels dos equips corres el perill de baixar. Tot i això, els caleros es van imposar clarament al final del partit. 

Les novetats de la categoria seran el Móra la Nova, l'Arnes i el Masdenverge recentment ascendits a 4a catalana. També s'ha confirmat la retirada de la competició de l'equip filial a 4a Catalana i de l'equip de futbol sala federat, sobretot, per la manca d'efectius.

Ignasi Llorens, membre de la Junta directiva, ha assegurat que pel que fa a la retirada de l'equip de 4a catalana, «ja ho teníem clar, ja que la temporada passada van acabar amb molts juvenils ajudant a l'equip». «El que no podem pretendre és portar dos equips amb només 15 jugadors pels dos, ja que això comporta un gran esforç per la junta i pels jugadors»

I del futbol sala, Llorens ha destacat que «hi havia predisposició del club, de l'Ajuntament i d'alguns jugadors per fer equip, però no han trobat jugadors pel nivell que requereix la competició i, com no s'ha disposat del mínim d'efectius, no han pogut fer la inscripció».

Tot indica que l'equip iniciarà la pretemporada la primera setmana d'agost. De fet, ja hi ha diversos partits de preparació aparaulats amb l'Amposta B de 4a Catalana i amb els equips de 2a Catalana; el 1r equip de l'Amposta, el Camarles, el Jesús Catalònia i La Cava. Aquest darrer té previst jugar el dia 20 d'agost, en la tercera edició del Memorial Josep Pallarés.respostes a "La Cala, debutarà el 3 de setembre, al camp del..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,58 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007