Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Augmenta el nombre de persones que han visitat l'Oficina de Turisme aquest estiu

04 . Set, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1293 reproduccions
Les xifres d'ocupació d'aquest estiu, de prop d'un 91% de mitjana entre juliol i agost, evidencien que ha estat el millor estiu dels últims anys. Unes dades que també s'han vist a l'Oficina de Turisme, situada a l'entrada del municipi, que ha vist com més persones s'han interessat per conèixer informació sobre l'Ametlla de Mar, de la mà dels informadors turístics.
 
En concret, tot i que es mantenen les consultes en unes 6.000, igual que el passat any, sí que veuen un augment en visites grupals a consultar la informació. El perfil majoritari, però, continua sent el de parelles o famílies, sobretot nacionals i franceses. 

La tècnica de l'Àrea Municipal de Turisme, Eva Garcia, ha destacat que «ha estat un estiu molt bo. Tot i que mantenim el nombre de consultes de l'any passat, hem notat l'augment de persones que venen amb grups, això vol dir que ens estem posicionant com a destinació de turisme d'experiència i d'activitats. A més, enguany els turistes també ens han preguntat molt pel turisme gastronòmic».

Pel que fa a la nacionalitat dels usuaris de l'Oficina de Turisme, la meitat són de l'Estat, la gran majoria provinents de Catalunya, el País Basc, Aragó i Madrid. Per segon ordre, hi ha el públic francès en un 30%. I després la resta de destinacions. L'Àrea Municipal de Turisme també ha vist un augment de les visites als seus portals a Internet, tant a la web com a les xarxes socials.respostes a "Augmenta el nombre de persones que han visitat ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 681,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007