Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Ple de l'Ajuntament aprova l'extinció del PME per donar pas a una societat limitada

22 . Set, 2009 a les 13:48
2646 reproduccions
L'aprovació definitiva de l'expedient relatiu al canvi en la forma de gestió del servei d'esports municipal, l'extinció de l'organisme autònom PME i la constitució d'una societat limitada que ha de fer-se càrrec de l'esmentat servei es va aprovar definitivament amb els vots a favor de CIU i PP i l'abstenció d'ERC i PSC.

El passat divendres 18 de setembre va tenir lloc una reunió ordinària del ple de l'ajuntament de L'Ametlla de Mar en la que es van tractar diferents punts en l'ordre del dia, entre ells l'aprovació definitiva de l'expedient relatiu al canvi en la forma de gestió del servei d'esports municipal, l'extinció de l'organisme autònom Patronat Municipal d'Esports (PME) i la constitució d'una societat limitada que ha de fer-se càrrec de l'esmentat servei amb els vots a favor de CIU i PP i l'abstenció d'ERC i PP. Malgrat tot el ple va ser qualificat "pràcticament de tràmit" pels seus assistents que, tot i això, vam voler destacar diferents punts importants.

Satisfacció popular

Ricardo Llaó, representat del Partit Popular al consistori, es mostrava satisfet perquè s'hagués fet efectiva una de les peticions que s'havia fet des del seu partit de forma reiterada i s'hagués dotat d'una gestió privada als patronats públics per aconseguir una major eficiència dels recursos municipals. L'equip de govern ha tirat endavant la creació d'una societat limitada per poder gestionar totes les activitats de l'ajuntament. Entenem que és el millor per als ciutadans. Una de les conseqüències positives d'aquesta mesura és la recuperació de 600.000 euros que aniran a les arques municipals. Apostem per aquest tipus d'iniciatives que podem reportar beneficis importants al poble que no pas discutir d'altres coses que, des del PP, entenem que no és el moment per fer-ho ni tampoc crec que tinguem competències per poder-ho discutir. Amb aquestes última frase, Llaó feia referència de forma velada a la proposta d'ERC de fer una moció per recolzar les consultes populars per la independència. I pel que fa als 600.00 euros, parlava dels més de 654.846.23 € d'IVA que s'han recuperat de diferents obres com ara l'enllumenat de Calafat (160.745.73 €), el camp de futbol (317.564.71), l'enderroc de les escoles velles (25.360.33), el planejament dels sectors 21 i 22 (74.485.33), obres d'inversió a diferents carrers (39.453.11) i altres obres d'inversió realitzades per Aqualia (37.237.02). Les obres als carrers i les realitzades per Aqualia afecten a la xarxa del clavegueram.

Falta de diàleg

Mentrestant, Antonio Espuny, cap dels socialistes de La Cala, va notar una certa falta de diàleg en alguns punts, com ara, l'elecció de la nova jutgessa de pau i va donar especial importància a la part de precs i preguntes, durant la qual els socialistes van demanar a l'equip de govern la paralització de les obres del sector J. Hem demanat a l'equip de govern que paralitzi aquestes obres perquè ells mateixos, en la resposta que van donar a les nostres al·legacions a Tres Cales segona fase reconeixen que, tot i que ara són obres legals, el dia que es publiqui el nou pla general passaran a ser il·legals. S'estan carregant un tram de la costa quan tantes vegades els hem sentit omplir-se la boca que estan per la labor de protegir l'entorn. No respecten ni els seus propis principis que en un bon començament ells van anunciar.

Moció independent

Jordi Gaseni, cap d'ERC a L'Ametlla de Mar, va lamentar que l'equip de govern defugís portar a votació la moció presentada pel seu grup per recolzar les consultes populars per a la independència. En el ple d'avui, lamentablement, l'equip de govern ha defugit debatre i portar a votació la moció que hem presentat per recolzar les consultes populars per a la independència. Insistirem en el tema perquè al proper ple aquesta moció es pugui debatre i portar a votació.

Per la seva banda, el portaveu del govern municipal, Antoni Montagut, va destacar l'aprovació inicial de l'ordenança per unanimitat del ple que ha d'ordenar els colors de les façanes i mitgeres del poble. La paleta de colors que es proposa estarà sotmesa a exposició pública. Entenem que amb la tria de colors que s'ha fet, fruit del pla general, tots hem vist la necessitat d'aquesta proposta,que s'ha aprovat per unanimitat. Ara tindrem uns colors que no seran tan cantons com de vegades hem vist en alguns edificis del poble. Així podrem mantenir la imatge marinera i mediterrània que tots volem per a la vila. Montagut també va voler felicitar en nom de l'equip de govern a la nova jutgessa de pau, Dessiré Martínez, a la que va desitjar molta sort en aquesta nova etapa com a jutgessa titular, així com a la nova jutgessa suplent, Carme Eroles.


respostes a "El Ple de l'Ajuntament aprova l'extinció del PM..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,44 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007