La Cala cau davant l'Ampolla per 1 – 5

25 . Set, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1848 reproduccions
El primer equip no va poder evitar una golejada de l'Ampolla dissabte, i els ampolleros van guanyar per 1 a 5. El partit però va tenir dues fases.

A la primera meitat, l'Ampolla es va avançar amb un penal, però La Cala va agafar el comandament i va dominar el joc. Pepe i Xavi Faiges van imposar-se al centre del camp i van tenir fins a tres ocasions a porteria. No va ser però, a pocs minuts pel descans, quan l'Héctor Benaiges va aconseguir l'empat.

A la represa, l'Ampolla va fer canvis en el centre del camp i això va girar la situació. Els ampolleros van sentenciar-se el partit amb 4 gols. La victòria li suposa ser primer a la classificació a Tercera amb tots els punts possibles, 12. La Cala continua a la part baixa amb 3 punts i és 15è.

L'entrenador calero, Josep Subirats, s'ha mostrat molt content de la primera part però molt decepcionat de la segona i ha explicat que «de moment això no és la nostra lliga, a més, l'Ampolla perd pocs partits, per tant hem de seguir amb la mentalitat que vam tenir a la primera part. El penal va venir per unes mans de Gaseni que primer li toca a la cama i després li va al braç. Després amb una jugada estratègica, empatem, i tenim dos o tres ocacions per marxar al descans guanyant el partit.

Tot i així a la mitja part, «l'Ampolla fa tres canvis i els que entren són millors que els que havien sortit. Nosaltres entre lesions, gent que encara no ha fet la pretemporada, només erem 16, doncs arriba un moment que no pots competir» ha detallat Subi.

Diumenge vinent, La Cala visitarà el camp de l'Aldeana a partir de les 17 h de la tarda.

respostes a "La Cala cau davant l'Ampolla per 1 – 5"