Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

2 restaurants de l'Ametlla de Mar se sumen a la campanya 'Restaurants contra la fam', una iniciativa que alimenta la solidaritat

22 . Set, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
2888 reproduccions
Gaudir de la gastronomia i lluitar contra la fam semblen dues opcions contradictòries, però gràcies a la iniciativa "Restaurants contra la fam", impulsada per l'organització humanitària internacional Acció contra la Fam, és possible.

De l'1 d'octubre al 15 de novembre, hostalers i restauradors de tot l'Estat, entre ells la Subhasta Espai Gastronòmic i el Bar Pica Pica, destinaran un tant per cent de la seva recaptació a la lluita contra la desnutrició infantil. 

Es tracta de la 8a edició d'una campanya en la qual l'establiment prepara un menú o plat solidari i per cadascun aporta una donació per a la prevenció, diagnosi i tractament de la desnutrició aguda infantil, en els països més pobres del món. 

Cada restaurant decideix quina quantitat vol donar, des de 50 cèntims a 2 euros i quin plat vol oferir. El plat solidari de la Subhasta Espai Gastronòmic és una hamburguesa contra la fam, de la qual 1 euro va destinat a la causa. 

El restaurant des de que va obrir, ara farà 3 anys, que participa en aquesta bona causa. Lourdes Núñez, sòcia de l'establiment, explica que «el sector de la restauració hauria d'estar molt conscienciat amb aquesta problemàtica» i anima a la resta d'establiments a participar-hi.

Aquests restaurants de la població són 2 dels 16 establiments de la província de Tarragona que col·laboren amb la iniciativa. De fet, a Catalunya ja sumen 30 els establiments que faran donacions. L'any passat hi van participar 1.258 restaurants de tota Espanya i es van recollir 190.000 euros.

Acció contra la Fam és una organització internacional que té com a objectiu lluitar contra les causes i els efectes de la fam. Garanteix l'accés d'aigua segura, aliments, formació i aspectes bàsics de la salut a més de 45 països i a 5 continents, donant suport a més de 9 milions de persones. 

I és que actualment, 55 milions d'infants corren el risc de morir per aquesta malaltia i només un milió i mig en reben tractament. Ara, amb la implicació dels hostalers i la gent que vulgui contribuir-hi, es podran salvar algunes d'aquestes vides.


respostes a "2 restaurants de l'Ametlla de Mar se sumen a la..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 672,51 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 75
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007