Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un miler de persones participen en les Festes Majors d'agost a Calafat

07 . Ago, 2017 a les 19:30
per drodriguez a La notícia del dia
1492 reproduccions
La urbanització de Calafat ha celebrat, durant tot aquest cap de setmana, les seves festes majors d'agost. Des de dijous, amb l'obertura de les atraccions al 50%, fins ahir a la nit, amb la festa de l'escuma; desenes d'actes han omplert de gent els escenaris de la festa.

El temps ha respectat la majoria d'activitats, però una minsa pluja va deslluir la revetlla del dissabte a la nit que havia causat gran interès pel públic. Destacar la participació en els jocs infantils d'aquest diumenge i també en el Patio Andaluz de divendres.

L'organització es felicita perquè els problemes amb el soroll d'algunes atraccions, s'han solucionat. A més, diversos veïns ja s'han interessat a col·laborar de cara a la pròxima edició. En total, es calcula que han participat un miler de persones en els actes.

La festa continuarà tota la setmana amb el torneig de futbol sala. Sis equips s'enfrontaran en els partits que tindran lloc cada dia, a partir de les 17.30 h. Aquest és el segon any que les festes s'han organitzat per un grup veïnal de Calafat, amb la col·laboració de l'Ajuntament.respostes a "Un miler de persones participen en les Festes M..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Galeria d'imatges


Aquesta galeria conté 2 imatge/s. Per veure-les clica aquí.

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 660,17 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007