Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El torneig de futbol, una de les activitats estrella impulsades des de l'Associació de Veïns Marina Sant Jordi a la Urbanització

08 . Ago, 2014 a les 13:10
per gfigueres a Ajuntament
2521 reproduccions
El bàsquet, jocs tradicionals, el pilates, el sopar de germanor o la passejada ecològica d'aquest diumenge són algunes de les propostes estiuenques a Marina Sant Jordi.

Aquest estiu, des de l'Associació de Veïns de la Urbanització de Marina Sant Jordi, s'han preparat diversitat de propostes per tal que els veïns puguin gaudir de les seves vacances. Aquesta setmana es realitza el clàssic torneig de futbol amb un centenar de participants on nens i nenes gaudiran d'aquest esport . El lliurament de les medalles serà dissabte 9 d'agost aprofitant el Sopar de Germanor. Un sopar que tindrà lloc a partir de les 21.30h a la zona sud de la urbanització, a pocs metres de la baixada del port de Marina Sant Jordi.
De cara al cap de setmana també s'encetarà el torneig de bàsquet. A més, aquest dilluns els nens i nenes van tornar a ser els protagonistes amb els jocs tradicionals.  "Els veïns de Marina Sant Jordi van gaudir amb família de jocs com les curses de sacs", explica Pepa Martín, presidenta de l'Associació de Veïns de Marina Sant Jordi. "Des de l'associació intentem recollir propostes durant tot l'any per dur-les a terme a l'estiu", explica la presidenta de l'Associació.
D'altra banda, el diumenge 10 d'agost a les sis de la tarda, al carrer Jaume I, s'iniciarà la Passejada Ecològica, una iniciativa que es va impulsar amb l'associació de veïns recent nascuda, fa cinc anys, i que perdura amb força. De fet, fa cinc anys que els veïns de Marina Sant Jordi fan aquesta passejada per tal de recollir brossa i conscienciar de la importància de mantenir net l'entorn.
A més, durant tot el mes d'agost també es pot fer Pilates a la platja a través d'un professor. Una iniciativa impulsada per l'Associació que està tenint molt d'èxit tot i que encara hi ha places.


respostes a "El torneig de futbol, una de les activitats est..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 716,49 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 189
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007