Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Enwesa-la Rambleta s'imposa al Torneig Bambalina de Futbol Sala

22 . Ago, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1457 reproduccions
El Torneig Bambalina de futbol sala, de categoria aleví, organitzat per la Secció Esportiva de la SCER de l'Ametlla de Mar, va aplegar el passat 4 d'agost a cinc equips a la pista poliesportiva del Parc Públic de Les Tres Cales. El torneig va començar a les 18 h de la tarda i es va allargar fins a les 22 h de la nit, amb gran competitivitat i l'atenció d'amics i familiars.

Finalment, el guanyador de la competició va ser l'equip local Enwesa-La Rambleta, que es va imposar per 2 a 0 a la final als Bitxos, mentre que a la final de consolació, el Mont-roig es va imposar als Chungos. L'altre equip participant va ser el Frankfurt la Cala, equip de categoria benjamí, que tot i la seva curta edat va tenir una meritòria participació.

Es dona la circumstància que l'equip Enwesa-la Rambleta, ja s'havia imposat pocs dies abans a la final del Torneig de l'Hospitalet de l'Infant organitzat per la Penya Barcelonista d'aquesta localitat. En aquesta ocasió els joves futbolistes caleros van guanyar a la final al Mont-roig per 6 gols a 0.

«Volíem fer una cosa diferent i a l'aire lliure, vam provar amb aquest torneig de futbol sala i vam tenir cinc equips, molta participació dels pares, els xiquets contents, ja que van jugar cinc o sis partits cada equip. Va anar molt bé i va ser una bona experiència», detalla Sergi Quintana, president de la Secció Esportiva de la SCER.

El torneig va comptar amb la col·laboració del restaurant Bambalina i l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar.respostes a "Enwesa-la Rambleta s'imposa al Torneig Bambalin..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,53 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 82
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007