Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Telefónica reforça aquest estiu el servei mòbil a l'Ametlla de Mar

11 . Ago, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1381 reproduccions
Millor cobertura i més abast. Amb aquest objectiu Telefónica ha executat un pla de reforç del servei de telefonia mòbil arreu de Catalunya que inclou millores en la cobertura mòbil 4G i 3G, a més de la instal·lació de noves infraestructures de telecomunicacions. L'actuació comprèn les antenes situades al terme municipal de l'Ametlla de Mar.

En aquest context, s'ha executat un pla de reforç i s'han optimitzat la cobertura mòbil en totes les destinacions turístiques, millorant d'aquesta manera els serveis de veu i dades. Els treballs s'han realitzat durant tot l'any, amb l'objectiu de garantir que el 100% de municipis estiguessin a punt per a la temporada turística.

La companyia preveu que es multipliqui per set el tràfic de dades registrat el passat estiu. Per això, ha invertit des del passat estiu 34 milions d'euros a millorar la capacitat de les estacions de telefonia dels municipis més turístics del territori, per suportar la demanda de cobertura que es produeix en aquestes dates.

En conjunt, aquestes actuacions han permès optimitzar la cobertura d'alta velocitat sobre tecnologia 4G amb el desplegament d'una tercera portadora de LTE en la banda de 2600 MHz, la qual cosa proporciona una amplada de banda de 20 MHz addicional per al servei de dades mòbils.

A banda de l'Ametlla de Mar, Telefónica també ha dut a terme treballs a Deltebre, Cambrils o Salou. El pla de reforç de les infraestructures en aquestes poblacions optimitza la cobertura mòbil i millora significativament la qualitat del servei, permetent més usuaris simultanis.


respostes a "Telefónica reforça aquest estiu el servei mòbil..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 74
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007