Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Associació Catalana de Gestors Esportius es reuneix al municipi per parlar sobre la fiscalitat de les entitats sense ànim de lucre

26 . Jul, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1231 reproduccions
L'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP) va triar dissabte l'Ametlla de Mar, com a seu de la reunió de la seva junta directiva. Un dels objectius de la reunió va ser la redacció del Pla Estratègic pel període 2017-2020.

Els membres de la junta van repassar l'actualitat del sector amb el president de l'entitat, Josep Campaña, sobretot d'aquells que més preocupen en l'àmbit municipal i associatiu de l'esport a Catalunya.

En aquest sentit, els temes més destacats que tenen al damunt de la taula són, per una banda, les obligacions fiscals-laborals de les entitats esportives i, per l'altra, la Llei de Professionals de l'Esport.

«Vam debatre la llei, que ja ha entrat en vigència, així com el seu règim sancionador, que dificulta moltíssim que totes les entitats puguin tenir gent titulada», explica Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports i delegat de l'ACGEP a la demarcació de Tarragona.

 La reunió va comptar amb una trobada amb l'alcalde de l'Ametlla de Mar, Jordi Gaseni, amb qui van tenir un intercanvi d'impressions de la gestió esportiva municipal, a més de posar al dia de les problemàtiques més importants de l'associació.


respostes a "L'Associació Catalana de Gestors Esportius es r..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,12 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007