Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Eleccions a la Casa del Mar

08 . Gen, 2013 a les 12:54
per otomas a La notícia del dia
2400 reproduccions
Després de dotze anys al capdavant de l'Associació de Jubilats de la Casa del Mar de l'Ametlla de Mar, Guillermo Subirats, i la resta de membres de la Junta han decidit no tornar a presentar-se en aquesta nova legislatura per tal que altres socis de l'Associació agafin el relleu. I és que després d'aquests darrers tres anys de legislatura ara toca convocar eleccions. El proper pas és la presentació de candidatures del 11 al 22 de febrer. Posteriorment, s'aprovaran les candidatures presentades i el 25 de febrer es preveu que tinguin lloc les eleccions. En cas que hi hagi més d'una candidatura. Si només se'n presenta una es donarà per bona i es crearà una Junta Rectora. Llavors els membres de la Junta Rectora seran els que designaran els càrrecs dels membres de la Junta.

"La resta de membres de la Junta han decidit deixar-ho, igual que jo, perquè fa molt de temps que estem. Volem renovació. D'altra banda, els socis de la junta nova si necessiten qualsevol cosa o tenen qualsevol dubte estem a la seva disposició", explica el president de l'Associació Guillermo Subirats.

A més, Subirats subratlla la necessitat que altres socis agafin el compromís de posar-se al davant de l'Associació. "En cas que ningú agafi el relleu es tancaria el casal de Casa del Mar i és una llàstima", remarca l'actual president de l'entitat.
L'Associació de Jubilats de la Casa del Mar de l'Ametlla de Mar compta actualment amb vora de 500 socis.


respostes a "Eleccions a la Casa del Mar"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 675,03 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 115
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007