Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Signat el conveni que assegura la continuïtat del Centre Ocupacional del passeig Marítim

25 . Jul, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1596 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar i la Fundació Mercè Pla han signat recentment el conveni que permet i assegura la continuïtat del Centre Ocupacional, per a persones amb discapacitats intel·lectuals, situat al passeig Marítim de la població.

L'acord preveu que el consistori aporti 31.000 € anuals per fer front als serveis que, per una ràtio inferior a la que estipula la Fundació per la seva viabilitat econòmica, no podia assumir l'entitat. Actualment, hi ha 10 usuaris quan per ser viable l'obertura, segons la mateixa Fundació, n'haurien de ser 16.

Això comporta assumir el sou d'una treballadora del centre, i prestar els serveis de neteja de les instal·lacions i de menjador que, en aquest darrer cas, el cost serà assumit pels usuaris. Precisament en aquest servei radica el canvi més important, ja que s'ha canviat un càtering per la cuina del Casal dels Avis.

La regidora de Benestar Social, Mayte Puell, ha subratllat que la predisposició per les dues parts ha estat determinant per tancar un acord per mantenir obert el Centre Ocupacional.

El Centre Ocupacional ofereix un servei de centre de dia de teràpia ocupacional per a persones amb discapacitat intel·lectual, destinat a proporcionar el màxim desenvolupament de les seves capacitats personals i laborals afavorint la seva integració sociolaboral.


respostes a "Signat el conveni que assegura la continuïtat d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 687,37 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 149
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007