Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

S'obren les inscripcions als 'Sports & Summer Camps', les activitats esportives per aquest estiu

20 . Jun, 2017 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1123 reproduccions
L'Àrea Municipal d'Esports ha començat el període d'inscripcions per a les activitats organitzades dins del programa 'Sport & Summer Camps' i que, un any més, posen a l'abast dels més joves tot un seguit d'activitats que combinen la formació i l'entreteniment, a l'hora que intenten donar resposta a les necessitats durant l'estiu.

La proposta d'aquest any ofereix un campus de matí, per a nens d'entre 3 a 13 anys, que tindrà lloc entre les 9 h del matí i les 13 h de la tarda. La natació serà la principal protagonista i es combinarà amb altres esports de raqueta, l'anglès, treballs manuals o tallers d'expressivitats.

A la vegada, aquest any, en els campus de tarda s'ofereixen cinc propostes especialitzades. A les pràctiques del futbol, la gimnàstica rítmica i la natació, s'hi afegeixen dues noves activitats: el taekwondo i l'sport show, una modalitat que treballa l'expressió dinàmica i corporal destinat als amants de la música i el ball.

Respecte als preus, les activitats es poden contractar per setmanes, quinzenes i mesos. Com en anys anteriors, els no abonats veuran incrementats els preus en un 25% i es contemplen descomptes del 10% a partir del segon germà. A més, el cem La Cala ha programat una oferta per l'estiu de 25 € mensuals amb matrícula gratuïta.


respostes a "S'obren les inscripcions als 'Sports & Summer C..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 673,15 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007