Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Butlletí informatiu

24 . Ago, 2010 a les 12:49
1758 reproduccions
El butlletí de dimarts 24 d'agost arrenca amb el balanç del que ha estat l'estiu pel que fa a les activitats que la regidoria de Formació i Treball va preparar-ne per a l'ocasió. Aquesta informació inicia una sèrie de notícies per a aquesta setmana on "el què" de les mateixes és el balanç de la feina feta aquest estiu que s'esgota pel que fa al temps cronològic, però no a les altes temperatures, per a les diferents regidories. A comarques, hem sabut que el president Montilla va inaugurar ahir la residència assistida per a la gent gran de Batea. També que la central nuclear Ascó II torna a operar amb normalitat després que entressin algues a la presa d'aigua. A Salou, els veïns d'Ascó informen els turistes sobre el cementiri nuclear. També hem sabut que les pluges de la setmana passada obliguen a fer nous tractaments contra el mosquit al Delta. A la Terra Alta, en concret a Prat de Comte, ja han començat les obres del centre de recepció del parc natural. I per últim, la informació cultural i festiva perquè aquest 28 d'agost, a Tortosa, l'entitat el Dia de la Mosca, portarà concerts a les avançades.


respostes a "Butlletí informatiu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 719,42 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 99
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007