Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Comencen les obres de millora a les vies més malmeses de Les Tres Cales

31 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1908 reproduccions
La regidoria d'Obres i Serveis de l'Ajuntament ha iniciat, aquest dimecres, les obres de millora a diversos carrers i trams deteriorats de la urbanització de les Tres Cales. La previsió és que més endavant també s'actuï a les urbanitzacions de Sant Jordi d'Alfama i Calafat, deixant el ferm a punt per la temporada d'estiu.

Les obres consisteixen a apedaçar les zones amb paviment cremat, forats i esquerdes, és a dir reposar les àrees de la capa d'asfalt en mal estat, que comprometen la mobilitat d'aquestes vies. Per fer-ho, els operaris de la brigada municipal col·locaran 27.000 kg d'asfalt a les zones més deteriorades.

«Som conscients de la situació i sabem on s'ha d'actuar, però no hem pogut tirar endavant perquè no hem pogut contractar els operaris necessaris», ha subratllat el regidor d'Obres i Serveis, Antonio Espuny, en referència als impediments amb la normativa de la contractació de personal.

Donades les mancances que hi ha a les urbanitzacions, Espuny vol donar una llum d'esperança «a les persones que hi viuen, perquè intentarem que les persones contractades, si a escala pressupostària és possible, puguin estar tot l'any i així quan arribem a l'estiu no tinguem la feina per fer, sinó que ja faci mesos que l'estem fent i no ens trobem amb aquesta situació».

Aquesta actuació és una prèvia de les obres d'asfaltatge de diversos trams malmesos de les urbanitzacions, que s'inclouen dins el Pla d'Acció Municipal, i que s'executaran com més aviat millor. En aquest cas, l'asfaltat serà mitjançant aglomerat, deixant el carrer amb un paviment de major resistència.


respostes a "Comencen les obres de millora a les vies més ma..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 658,43 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 139
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007