Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

La Diputació de Tarragona subvenciona amb 2.579 € la Gimnàstica Rítmica

26 . Mai, 2017 a les 16:30
per drodriguez a La notícia del dia
1554 reproduccions
L'impuls que, en els darrers anys, s'ha donat a aquesta activitat mitjançant la secció de Gimnàstica Rítmica de l'Àrea Municipal d'Esports, la seva participació en campionats nacionals i estatals i l'acolliment d'algun campionat, han estat raons de pes, per poder rebre una subvenció de 2.579 € de la Diputació de Tarragona per la promoció de la gimnàstica rítmica.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament, Mayte Puell, explica que «estem molt contents d'haver rebut la subvenció per primer cop. Hi ha un esforç latent que es fonamenta en el gran nombre de competicions, trobades i demostracions del 2016. A més, ha estat el primer que s'ha participat en els campionats estatals. La rítmica està pujant de nivell ràpidament».

Per la seva part, el gerent d'Esports, Marc Vilabrú, ha destacat que «és un esforç merescut. Fa molts anys que allotgem competicions intercomarcals, territorials i alguna fase provincial. Som el bressol de la gimnàstica rítmica al Baix Ebre i un tret diferencial amb la resta del territori».

La subvenció s'utilitzarà per adquirir una nova moqueta pel desenvolupament de l'activitat, un material molt reivindicat per la secció. A més, «intentarem invertir-la en una activitat amb major qualitat i mantenir la secció de Gimnàstica Rítmica», ha afegit Vilabrú.


respostes a "La Diputació de Tarragona subvenciona amb 2.579..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 979,46 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007