Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

12 kg de deixalles recollits a l'entorn de Sant Jordi d'Alfama en el marc del ‘Let's Clean Up'

16 . Mai, 2017 a les 17:00
per drodriguez a La notícia del dia
1536 reproduccions
Una desena de persones van participar dissabte al matí netejant l'entorn de Sant Jordi d'Alfama, en el marc de la campanya 'Let's Clean Up Europe' que pretén conscienciar a la societat contra l'abocament incontrolat de residus en espais naturals.

En total, es van recollir 12 kg de deixalles per la platja i els espais pròxims. L'acció de neteja ha permès recollir, 6,5 kg de fustes, 115 unitats de bastonets, 72 unitats de burilles, 3,2 grams de plàstics, 250 g de papers, 800 g de vidre i 800 g de resta.

«A la platja, generalment no s'acumula excessivament brossa. Així que vam concentrar-nos en la franja de costa on s'acumulen les restes de posidònia i vam pentinar la cosa petita, buscant microplàstics», explica Eli Bonfill, copropietària de Plàncton Diving, organitzadora de l'activitat.

La xifra de residus recollida a l'Ametlla de Mar, posa en comparativa l'estat del litoral calero respecte altres municipis ebrencs. Per exemple, a la badia del Fangar i la platja de l'Arenal de l'Ampolla se'n van recollir 362 kg aquest cap de setmana.

En total, arreu del país es van organitzar unes 200 accions de neteja amb voluntariat.


respostes a "12 kg de deixalles recollits a l'entorn de Sant..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 487,01 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 55
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007