Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El servei de comunicats al telèfon mòbil eBando compleix un any de funcionament

28 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1737 reproduccions
 
I el servei de rebre els comunicats de l'Ametlla de Mar al telèfon mòbil eBando ha complert, aquest mes de març, el primer any de funcionament. Des de la regidoria de Mitjans Informatius, es va impulsar aquest sistema per guanyar en immediatesa a l'hora de fer avisos a la població.

Aquest sistema, que complementa els serveis existents de megafonia, ràdio, premsa i xarxes socials, ha donat molt bons resultats. Actualment, 610 usuaris reben puntualment els pregons al seu telèfon mòbil. A més, el missatge que s'envia es publica també als comptes de Facebook i Twitter de La Cala RTV.

Tot i això, l'equip de govern continua treballant per oferir una aplicació més participativa on els ciutadans també interactuar amb l'Ajuntament. D'aquesta manera ho apunta la regidora de Mitjans Informatius, Mayte Puell, que valora molt positivament l'any de funcionament d'aquest servei que «permet immediatesa i un apropament amb als ciutadans que era el que preteníem. L'àrea dels bandos municipals no arriba a tota la població i és una manera d'estar en contacte directe».

Per disposar de l'eBando al mòbil cal accedir a la botiga del seu telèfon intel·ligent, bé sigui Android o iPhone, i buscar aquesta aplicació. Un cop descarregada i instal·lada caldrà buscar l'Ametlla de Mar o posar el codi postal 43860. Fets aquests passos l'usuari ja podrà rebre els bandos municipals amb notificacions cada cop que n'hi hagi un de nou o s'hagi actualitzat algun comunicat.


respostes a "El servei de comunicats al telèfon mòbil eBando..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,78 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007