Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Kenpo calero participa en un Campionat Internacional a Madrid

22 . Mar, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
2151 reproduccions
L'Escola Luelmo Kenpo Estudios de l'Ametlla de Mar va participar el passat cap de setmana en el Campionat Internacional de Kenpo Karate 2017 celebrat a Madrid. En total s'hi van desplaçar 16 participants, acompanyats per un bon grup de familiars. En total, mig centenar de persones que van completar l'expedició.

El resultat de la participació calera es va completar amb 17 medalles: 6 en la modalitat de tècnica de defensa, 6 en forma tradicional i 5 més en combat. L'instructor Jordi Garcia, explica que  «els resultats assolits són bons, però no són la finalitat perquè el kenpo és una formació per a la defensa personal, i s'allunya dels esports de competició».

Garcia comenta que participar en el Campionat «ens ha permès compartir experiències i coneixements amb altres escoles i assistir a les classes del mestre Adolfo Luelmo».  Tot i això, reconeix que «fa goig emportar-se medalles, perquè és un reconeixement». Des de l'Escola Luelmo es mostren satisfets per haver acomplert reptes marcats.

De fet, els esportistes caleros van poder assistir als seminaris que va impartir el mestre Adolfo Luelmo, a més de participar en el campionat. Precisament,  l'Escola Luelmo Kenpo Estudios de l'Ametlla de Mar disposa d'una cinquantena d'alumnes que diàriament reben formació a l'Acadèmia Ronnin d'Arts Marcials.


respostes a "El Kenpo calero participa en un Campionat Inter..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 674,72 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 88
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007