Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

40 participants al Campionat de Kenpo

22 . Abr, 2016 a les 11:30
per drodriguez a La notícia del dia
1207 reproduccions
Divendres i dissabte el Poliesportiu Municipal de l'Ametlla de Mar va acollir el Campionat Nacional de Kenpo de la LTKKA i un seminari impartit pel professor Adolfo Luelmo, Cinturo Negre 9è Dan com a màxim exponent del Kenpo Karate estatal i d'Europa. Finalment, tot i que la competició coincidia en temps amb un altre campionat celebrat a Itàlia, foren més de 40 participants procedents de diversos punts de l'estat espanyol i de l'Ametlla de Mar els que van estar presents a les activitats.

Aquest any es commemorava el 10è aniversari dels seminaris amb la presència d'Adolfo Luelmo, cosa que es va aprofitar per a presentar un nou DVD, el quart d'una sèrie produïda per Larry Tatum's i editada per la revista internacional Cinturón negro on hi apareixen els monitors del Club Kempo La Cala Jordi i Ramon Garcia. El kenpo té prop d'una cinquantena de practicants a l'Ametlla de Mar.


respostes a "40 participants al Campionat de Kenpo"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 987,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 467
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007