Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Les queixes sobre el servei ferroviari multipliquen per quatre les actuacions del Síndic al municipi

14 . Feb, 2017 a les 18:15
per drodriguez a La notícia del dia
1502 reproduccions
L'Ametlla de Mar ha estat el segon municipi de la comarca del Baix Ebre amb més tràmits encetats al Síndic de Greuges, durant l'any passat. Així es desprèn de les dades facilitats per aquest organisme on els ciutadans de la població van realitzar 51 tramitacions, només per darrere de les 161 de Tortosa.

El motiu: les queixes col·lectives de nombrosos usuaris del servei ferroviari de la línia R16 davant els problemes de puntualitat, de preus i serveis, i d'atenció al passatger. Una queixa «generalitzable a tota la comarca» i al territori ebrenc, i que ha fet augmentar les queixes sobre consum.

Així ho apunta l'adjunt general del Síndic, Jaume Saura, que destaca que «a l'Ametlla hem tingut un creixement espectacular». «L'any passat vam tenir 106 queixes al Baix Ebre, i enguany hem tingut 255. Si a Tortosa, l'increment ha estat el doble i aquí ha estat el quàdruple» subratlla.

De les 51 tramitacions que l'any passat va registrar el Síndic de Greuges, quatre cops més que el 2015 on se'n van tramitar 13, les queixes van ser 45 i només 6 consultes. A la comarca es van iniciar 313 tramitacions, la majoria sobre consum amb un 74%, seguit de polítiques socials i administració pública amb prop d'un 10% cadascuna.


respostes a "Les queixes sobre el servei ferroviari multipli..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 689,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007