Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els abonaments per la Festa Major, que es començaran a vendre dilluns, costaran 20 euros

20 . Gen, 2017 a les 17:15
per drodriguez a La notícia del dia
1925 reproduccions
A partir de dilluns començarà la venda dels abonaments, i d'altres entrades per a les nits a l'envelat de la Candelera 2017. La regidoria de Festes ha decidit reduir el preu de l'abonament a 20 euros. «L'any passat n'eren 25 i com que enguany hi ha menys dies de festa, hem decidit abaixar el preu i fer-ho més ajustat perquè la gent triï l'opció de fer l'abonament pels 3 dies que es podrà utilitzar. Val la pena fer-se'l per l'estalvi que representa» explica el regidor de Festes, Vicenç Llaó.

Es podran adquirir els abonaments a partir de 16 anys. Els menors d'aquesta edat podran entrar sense abonament sempre que vagin acompanyats d'un major d'edat, a excepció del dia del concert que caldrà comprar entrada i també hauran d'anar acompanyats d'un adult.

D'altra banda, un dels plats forts de la Festa Major serà el concert que oferiran la nit de dissabte, 5 de febrer, a l'envelat els Manel, acompanyats per Pepet i Marieta, i el grup local Nautilus. La regidoria de Festes ja ha posat en marxa la venda d'entrades anticipades, al preu de 13 euros –a taquilla seran 15–, a través de la compra on-line per la web de l'Ajuntament com presencialment.

L'horari de venda serà de les 10 h fins a les 13 h, entre el 23 i el 27 de gener, a la sala d'actes de l'Ajuntament. Durant la setmana també es podran comprar els tiquets pel dinar dels jubilats.


respostes a "Els abonaments per la Festa Major, que es comen..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,73 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007