Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar segueix sent el primer poble de Catalunya en nombre de seguidors a Instagram

10 . Gen, 2017 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1865 reproduccions
L'Ametlla de Mar continua sent un dels municipis amb millor presència a les xarxes socials. Així ho avala continuar estant en les primeres posicions del rànquing que analitza la presència de les destinacions turístiques catalanes, realitzat per l'Associació de Professionals de Turisme de l'administració local. El perfil oficial a Instagram ocupa la cinquena posició amb 20.400 seguidors, sent el primer poble de Catalunya.

El compte que gestiona l'Àrea Municipal de Turisme només està superat, en l'àmbit de municipis, per Barcelona. En la primera posició es troba el perfil de Catalunya Experience amb 201.000 seguidors, en la segona Barcelona ciutat amb 68.800, en la tercera la demarcació barcelonina amb 26.400 seguidors, i en la quarta Costa Brava – Pirineu amb 26.000.

Així doncs, La Cala està en una posició per damunt de destinacions turístiques com Tarragona, Montblanc, Girona, Deltebre o Lleida. Per a l'elaboració d'aquesta llista s'ha tingut en compte només el nombre de seguidors i no altres aspectes com són el nombre de fotografies penjades o el nombre de fotografies amb una determinada etiqueta.

Des de l'Àrea Municipal de Turisme, el seu gerent Damià Llaó, es mostra molt satisfet de continuar estant amb aquesta bona posició que avala la feina que s'està duent a terme a les xarxes socials, en especial a Instagram. A hores d'ara, els comptes turístics de l'Ametlla de Mar compten amb més de 77.600 seguidors: 50.560 a Facebook, 6.680 a Twitter i 20.400 a Instagram, entre altres xarxes.


respostes a "L'Ametlla de Mar segueix sent el primer poble d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007