Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Tot a punt per a l'Alguer Music Festival

20 . Ago, 2016 a les 12:50
per drodriguez a La notícia del dia
2039 reproduccions
L'Ametlla de Mar s'apunta aquest dissabte a la moda dels festivals musicals amb l'Alguer Music Festival, trobada que recuperà l'essència del que fou l'Alguer Rock fa una desena d'anys i que reunia a la cèntrica platja del Passeig Marítim fins a cinc propostes musicals, amb una destacada representació local.

Vicent Llaó, regidor de Cultura de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, explica que, «tenim bons músics i s'han d'incentivar i potenciar. No ens cal anar a fora a buscar el que ja tenim a casa».

Pel que fa al festival, Llaó destaca que, «tenim aquest espai dedicat al sol i platja i pensem que està desaprofitat. Hem volgut portar la musica a la platja i amb diversos estils diferents».

Els grups que conformen el cartell són els locals Nautilus, Grup Muto i la Pio Pio Brass Band, sorgida de l'Escola de Musica de l'Ametlla de Mar,  que serà l'encarregada d'obrir el certamen amb peces de música dixi. Completaran la nit els barcelonins Grup 13 días, encara que amb algun integrant local, i els tortosins X Versions.

Sergi Brull, integrant del grup local Nautilus, es mostra satisfet pel suport municipal i la participació a l'Alguer Music Festival i explica que, «som un grup jove, tot i que de músics que venim d'altres conjunts, però hem tingut una rebuda i una bona resposta de la gent, i la cita de l'Alguer ens fa molta il·lusió».

L'Alguer Music Festival començarà a les 19 h i s'allargarà fins a la 1 de la matinada aproximadament. Aquest horari vol propagar entre els presents l'hàbit de baixar-se el sopar a la platja i compartir la filosofia social dels festivals musicals.


respostes a "Tot a punt per a l'Alguer Music Festival"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,98 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 133
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007