Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El torneig de Vòlei Platja celebrarà 20 anys aquest dissabte amb una nova cita a la platja de Sant Jordi

12 . Ago, 2016 a les 10:13
per gfigueres a La notícia del dia
1519 reproduccions
Aquest pròxim dissabte 13 d'agost, la platja de Sant Jordi tornarà a ser l'escenari del torneig de Vòlei Platja 4x4 que complirà dues dècades realitzant-se. Ho farà després de l'ajornament de la passada setmana fins aquesta, per intentar incrementar la participació. 20 anys de competició d'un torneig que aglutina els amants d'aquest esport durant tota una jornada. La cita està organitzada des de l'Àrea Municipal d'Esports de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, i patrocinada per Instal·lacions Partdecala i l'Assessoria Margalef.

«Crec que serà el cap de setmana on el poble estarà més ple i procurarem que puguin combinar la seva estada aquí a l'Ametlla de Mar amb la pràctica del vòlei i que puguin gaudir d'un torneig amb qualitat» explica Marc Vilabrú, gerent de l'Àrea Municipal d'Esports que destacava aquesta platja és «el lloc per excel·lència per a la pràctica del vòlei i hem acabat en els darrers anys jugant on realment hi ha veritable afició i on totes les tardes la gent va a jugar-hi» donat que en els primers anys del torneig es disputava a la platja de Pixavaques.

A partir de les 10.30 h del matí s'han de concentrar els equips participants previstos a la platja per iniciar el torneig que s'espera que s'allargui fins a les 19.00 h de la tarda. La limitació que des de l'Àrea d'Esports han marcat, per poder garantir una bona competició amb els terrenys de joc disponibles, són de 16 equips bé siguin masculins, femenins o mixtes. Les inscripcions estan obertes fins aquest divendres a les 13.00 h a les instal·lacions del cem La Cala.

Coincidint amb la celebració del 20è aniversari, s'ha decidit apostar per dos premis pel primer i el segon classificat. Així doncs, qui disputi la final ja tindrà assegurat un premi. A banda del trofeu, els guanyadors s'enduran 200 € en metàl·lic i un sopar per a 4 persones al restaurant La Parrilla Argentina de la urbanització de Sant Jordi d'Alfama, i els segons gaudiran d'un lloguer de caiac per a 4 persones gentilesa de Mar Natura.


respostes a "El torneig de Vòlei Platja celebrarà 20 anys aq..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 705,38 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 100
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007