Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'EMMA comença els Cursos d'Estiu 2016

07 . Jul, 2016 a les 14:00
per gfigueres a La notícia del dia
1076 reproduccions
A primers d'aquest mes de juliol s'han iniciat la major part dels Cursos d'Estiu que ha posat en marxa novament l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar. Es tracta de 25 propostes formatives en diversos camps de la música i que, com ha explicat Fàtima Hidalgo, "en lloc de fer classes normals, busquem que no siguin pesades en una època que fa calor. Així que durant les nostres hores de feina oferim coses diferents i no  com si féssim una classe habitual, a més de buscar propostes atractives per a tothom".
Els cursos són impartits pels professors de l'EMMA i segons la Fàtima Hidalgo, "ens interessa que tothom participi de la música, ja sigui tocant, fent jocs o fins i tot mirant i traure-ho de l'escola perquè tothom pugui accedir, ja que estan oberts a tot el poble".
Entre les novetats destaca el Batuxanga, curs que barreja ritmes de batucada amb cançons populars i ritmes de xaranga; el Taller al Xiquipark, gratuït i per a nens de més de 2 anys que s'entretenen jugant i aprenent música; el Dansem, que es du a terme a l'aire lliure, concretament a la Plaça Joan Miró i que consisteix en la pràctica de danses tradicionals o les tècniques de gravació, curs que adapta les pràctiques d'alumnes o pares a les tecnologies quan s'han d'enregistrar actuacions o assajos.
A més l'ample ventall ofereix formació en diferents nivells per a instruments com el clarinet, el piano, oboè, saxofon i d'altres metalls com la trompeta i la trompa, percussió, guitarra, d'altres de llenguatge, creació i iniciació al món musical. Es pot trobar més informació al facebook de l'EMMA o enviant un email a emma@ametllamar.cat.


respostes a "L'EMMA comença els Cursos d'Estiu 2016"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 199
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007