Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els horaris de l'R16 s'incrementaran 8 minuts de mitjana pels retards crònics

21 . Jul, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1335 reproduccions
A partir del 5 d'agost, viatjar entre l'Ametlla de Mar i Barcelona amb tren costarà uns 8 minuts més de mitjana després que la Generalitat hagi acceptat aquesta correcció provisional per rebaixar les més de 2 hores i mitja que realment costa, darrerament, anar en tren fins a la capital catalana. I és que les nombroses incidències constants i retards cronificats que afecten la línia R16 han fet que els usuaris triguin de mitjana 22 minuts més a arribar a les seves destinacions.

Mentrestant no arriben les solucions amb inversions i manteniments, que el Ministeri de Foment no acaba de concretar ni materialitzar, s'intentarà corregir la impuntualitat amb aquesta mesura. Els nous horaris s'aniran revisant en funció que vagin finalitzant limitacions de velocitat, el problema de l'enclavament de Mont-Roig o quan entri en servei la doble via entre Vandellòs i Tarragona.

Però la mesura provisional no agrada a la plataforma Trens Dignes que ho ha qualificat de «concessió» i «d'acceptació» d'una debilitat davant Adif i Renfe. Per a la plataforma aquesta reprogramació només servirà per evitar que els retards que s'acumulen no superin els 15 minuts a partir dels quals Renfe ha de fer la devolució del preu del bitllet. «L'usuari seguirà arribant tard» afirmen.

Nou tren nocturn en sentit Barcelona
Complint amb una reivindicació del territori, a partir del 4 de setembre, hi haurà un desè tren en el sentit Tortosa-Barcelona per cobrir la freqüència nocturna. Serà un comboi que sortirà de Tortosa a les 20.58 h, passarà per l'Ametlla de Mar a les 21.31 h, i arribarà a quarts de dotze a Barcelona.


respostes a "Els horaris de l'R16 s'incrementaran 8 minuts d..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 642,07 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 108
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007