Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició migdia

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Aquest dimecres es tanquen les inscripcions pel 18è Open de Futbol Platja

20 . Jul, 2016 a les 14:30
per drodriguez a La notícia del dia
1323 reproduccions
Aquest divendres i dissabte, la platja de Pixavaques tornarà a ser l'escenari de l'Open de Futbol Platja Sènior, que arriba enguany a la seva 18a edició, i que s'ha convertit en una activitat consolidada al calendari estiuenc de l'Ametlla de Mar després que l'organització de l'any passat, els membres de la Secció Esportiva de la SCER –a títol individual–, agafessin el llegat que durant 16 anys havia dut a terme l'Àrea Municipal d'Esports.

Els organitzadors, en aquesta ocasió, mantenen uns premis atractius per cridar a la participació equips de fora de la població, per omplir durant el cap de setmana la platja amb bon futbol. Els equips competiran pels tres premis: el primer de 800 euros i sopar pels guanyadors, 400 euros pel segon classificat, i 120 euros al tercer. A més també seran premiats el millor jugador, el millor porter i el màxim golejador.

De fet, amb el camí iniciat l'any passat, s'han previst alguns canvis en les normes de joc que donaran més al·licients a la competició. A més se sancionaran més durament els mals comportaments i agressions, tant a jugadors com a àrbitres, amb l'objectiu de què es vegi un bon fair play a la platja de Pixavaques.

Aquest dimecres es tancaran les inscripcions, que de moment ja compten amb 8 equips inscrits, tot i que esperen arribar a 10 o 12, superant així els 11 equips –i vora 120 jugadors– que van tenir l'any passat a la competició. Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a scerfutbol@gmail.com o trucar als telèfons 659 259 801 o 699 822 646. Demà dijous, tindrà lloc la presentació dels equips i del calendari de partits a la sala d'actes de l'Ajuntament.

Ignasi Llorens, un dels organitzadors de l'Open, posa de relleu la inscripció d'equips més joves a la competició «que feia anys que no es veia», «això vol dir que estem recuperant una miqueta entre tots, amb l'ajuda de moltes entitats, el que es vivia abans» fent referència a l'essència inicial del torneig amb una durada més llarga, des de divendres fins diumenge. «Si d'aquí a un any o dos poguéssim tornar a tenir això, i amb més equips joves del poble, seria molt bonic» sentencia.

L'Open de Futbol Platja s'iniciarà divendres a les 20 h del vespre amb els primers partits fins a la 1.30 h de la nit, i es reprendrà dissabte a partir de les 10 del matí i en franges de tarda i nit, ja que la final està prevista passada la mitjanit. L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar, que és un dels col·laboradors de l'esdeveniment, ha fet millores a la zona que ocuparà el terreny de joc, aprofitant també que el passat cap de setmana es va celebrar el Torneig de Futbol Platja Júnior.

El cos tècnic dels equips de la SCER es completa
Després de la renúncia de Carlos Pagà a continuar presidint la Secció Esportiva de la Societat, Cultural, Esportiva i Recreativa de l'Ametlla de Mar, aquest càrrec l'agafarà Sergi Quintana, que ja era membre de la Junta en l'anterior temporada, i comptarà amb els mateixos membres per tirar endavant la part directiva dels equips de futbol que pertanyen a aquesta entitat. De moment, ja s'han fet públics els noms els entrenadors que s'encarregaran el primer equip de Tercera Catalana, del nou equip de Quarta Catalana i del Juvenil.

Marc Vilabrú continuarà dirigint la banqueta del primer equip i ho farà amb el suport de Xavi Borràs com a segon entrenador, i amb Marc Pastó com a entrenador de porters. Al nou equip filial seran responsables Sergi Consarnau –que va ser president de la Secció Esportiva– i Pau Safont, després que Miki Coronado, que havia de ser l'entrenador, no pugui acceptar el càrrec per motius personals. I en el cas del Juvenil, seran Ignasi Llorenç –que va ser la mà dreta de Vilabrú la temporada passada– i Marc Borràs els encarregats d'entrenar la plantilla més jove dels equips la Societat.


respostes a "Aquest dimecres es tanquen les inscripcions pel..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 766,59 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 142
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007