Màx: º C, mín: º C

En directe

Notícies en Xarxa - Edició matí

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ametlla de Mar combina Gastronomia, peix i mar a la Diada dels Fideus Rossejats

05 . Jun, 2014 a les 14:07
per gfigueres a La notícia del dia
3061 reproduccions
Aquest divendres dia 6 de juny l'Ametlla de Mar inicia 10 dies de plena intensitat gastronòmica amb les Jornades del Peix Blau. Bars i restaurants de la localitat s'han afanyat a preparar diversitat de propostes culinàries amb el peix blau com a pedra filosofal de menús exquisits i tapes gustoses.
Fins al 15 de juny, onze restaurants del Club de Gastronomia oferiran els seus menús a 18 i 25 euros amb l'objectiu de difondre la cultura culinària i marinera de l'Ametlla de Mar a través d'un dels productes propis i de més proximitat com el peix Blau.
A la vegada, 21 bars de la localitat s'han afegit a la Ruta de Tapes Tapamar i en aquesta ocasió la de la Tapa Blava, que per 2'5 euros oferirà la possibilitat de degustar diverses propostes de tapa amb peix blau i beguda inclosa.
El verat, el seitó, la tonyina, la sardina o el bonítol seran els productes estrella d'una promoció que pretén donar valor afegit als productes de la mar i la tasca tradicional dels pescadors i la Confraria de Pescadors.

XX Diada dels Fideus Rossejats

Diumenge dia 8 de juny tindrà lloc la festa central de les jornades amb la XX edició de la Diada dels Fideus Rossejats. Les immediacions de l'antiga llotja de pescadors, avui ocupada pel Centre d'Interpretació de la Pesca, acolliran l'habitual concurs gastronòmic de fideus cuinats a l'estil dels pescadors, amb la participació de prop de 40 cuiners amateurs que lluitaran per un dels sis premis de 150 € que ofereix l'organització. Paral·lelament tindrà lloc la degustació de fideus i de tapes de peix blau a càrrec dels restaurants del Club de la Gastronomia de l'Ametlla de Mar, i una mostra de vins dels cellers de la DO Terra Alta.
Tot plegat farà possible que amb l'adquisició de tiquets per valor de 5 euros, els assistents puguin gaudir d'una degustació de fideus, dos tapes de peix blau i dos consumicions de vi.

Festa del Mar i Actes Paral·lels
La Diada dels Fideus Rossejats serà tota una festa, la qual tindrà altres ingredients a part dels gastronòmics, ja que com també és habitual en els darrers anys, l'Estació Nàutica Costa Daurada organitza la Festa del Mar en la que es podran realitzar diverses activitats nàutiques com sortides en caiac de mar, vela lleugera, paddle surf, submarinisme o esnorkel per només 1 € per activitat, a la vegada que de manera excepcional també es podrà participar de sortides amb el Tunatour per 15 € els adults i 5 € els nens.
A tot això s'haurà d'afegir la Trobada d'Instagramers i la Trobada de Patchwork que organitza l'Associació de Dones Endavant.


respostes a "L'Ametlla de Mar combina Gastronomia, peix i ma..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 755,96 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 162
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007