Màx: º C, mín: º C

En directe

Tot a punt amb amb Fini Llaó i Imma Brull

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Estació Nàutica Costa Daurada realitza una jornada per mostrar al professorat les activitats nàutiques per a escolars

31 . Mai, 2016 a les 18:00
per drodriguez a La notícia del dia
1278 reproduccions
Prop d'un centenar de professors han visitat aquest passat cap de setmana l'Estació Nàutica Costa Daurada, per tal de conèixer i provar, algunes de les activitats que s'ofereixen per a grups escolars. Els professors, procedents de tota Catalunya, imparteixen l'assignatura d'Educació Física a alumnes de primària i secundària.

Aquesta acció organitzada per l'Estació Nàutica, era inclosa al Pla Català de l'Esport a l'Escola i comptava amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat i la Secretaria General de l'Esport del govern autonòmic.

Des de dijous fins dissabte a la tarda, els professors van poder realitzar diverses activitats nàutiques i altres, també lúdiques, fora de l'aigua. En concret a l'Ametlla de Mar, els participants a la trobada van fer dues activitats: per una banda la sortida amb el Tuna Tour i, posteriorment uns tallers sobre fons marí amb snorkel a càrrec de l'empresa Plàncton.

Entre els objectius d'aquesta jornada destaca el fet de divulgar entre el professorat diferents activitats perquè posteriorment, els docents puguin incloure la pràctica d'esports nàutics entre els seus alumnes. En aquest sentit, la gran majoria dels participants a la trobada van destacar la idoneïtat de les activitats proposades per l'Estació Nàutica, per traslladar-les posteriorment als seus alumnes.


respostes a "L'Estació Nàutica Costa Daurada realitza una jo..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 1174,36 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 46
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007