Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament inicia la creació d'una borsa de treball per a l'Escola de Música Municipal

12 . Mai, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
2017 reproduccions
L'Ajuntament ha iniciat la creació d'una borsa de treball per cobrir les necessitats de personal de l'Escola Municipal de Música de l'Ametlla de Mar. Després que la Junta de Govern Local aprovés les normes de funcionament i de gestió de la borsa, ja està obert el termini de presentació de sol·licituds des d'aquest passat dimarts i fins a l'1 de juny.

L'objectiu final és disposar d'una borsa de treball perquè es pugui ocupar amb més rapidesa els llocs de treball vacants i les substitucions d'especialistes de l'Escola de Música. «Era una de les mancances que teníem i una de les dificultats que ens trobàvem, i en la línia de donar el millor servei possible hem engegat la borsa de professorat de l'Escola de Música» explica el regidor d'Ensenyament, Joan Manel Tello.

Donat que durant l'any, l'EMMA ha tingut algunes baixes puntuals donat que «trobar professors és una mica més complicat» alhora que el govern vol fer les contractacions «transparents i amb oportunitats per a tothom» han cregut oportú fer la borsa de treball per accelerar la substitució en cas de baixa o augment d'alumnat i d'aquesta manera, puntualitza Tello, «tot serà més ràpid i més efectiu».

En relació a les condicions i requisits que han de reunir les persones aspirants, la titulació requerida anirà en funció de l'àmbit de treball bé sigui de llenguatge musical o de sensibilització. En aquest darrer cas caldrà que es disposi d'un títol de magisteri musical o títol superior de música i tenir almenys dos cursos de formació amb infants de 0 a 5 anys.

Per l'altra banda, per professorat de llenguatge caldrà estar en possessió o reunir les condicions per a la seva expedició de la titulació superior de músic, o grau universitari, en l'especialitat a la qual s'opta.

Les especialitats són de clarinet, de saxofon, de flauta travessera, d'oboè, de trompeta, de trompa, de trombó, bombardí o tuba, de guitarra, de percussió, de piano, o en el cas de disposar d'un títol mitjà de piano cal un superior de música amb especialitat d'un instrument de vent.


respostes a "L'Ajuntament inicia la creació d'una borsa de t..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 683,54 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 200
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007