Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament convoca tres places d'agent de la Policia Local per l'estiu

10 . Mai, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1813 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha iniciat el procés de selecció de tres agents de la Policia Local, per incorporar-se com interí del cos de seguretat municipal durant tres mesos, és a dir, durant la temporada d'estiu.

Per poder tenir dret a aquest procés selectiu, caldrà que presentin una instància a l'Ajuntament abans del pròxim divendres 13 de maig. Juntament amb la instància hauran de presentar, a les oficines municipals, el seu curriculum vitae i els mèrits que considerin oportuns.

El procés selectiu consistirà en la superació d'un test psicotècnic i una entrevista personal. Joan Manel Tello, regidor de Governació, comenta que la població -tant al nucli urbà com a les urbanitzacions- es multiplica exponencialment durant l'estiu i «per donar un bon servei calen efectius i per tant no hem dubtat ni un minut en dotar d'un millor servei».

Tanmateix Tello ha volgut agraïr als agents de la Policia Local actius «l'esforç que han fet durant aquests mesos per cobrir unes baixes de llarga durada i amb un cos amb tan pocs efectius».

Una altra de les carteres que ocupa Tello és la de sanitat i en aquesta línia, ha apuntat que fa pocs dies que s'ha incorporat una nova infermera al Servei d'Urgències Municipal (SUM) «que cobreix la baixa de la infermera que es va incorporar al setembre». «Sabem que en temporada turística és una necessitat cuidar els serveis a la població» sentencia.

Les bases i requisits estan exposats al públic en el Tauler d'Anuncis Municipal i a la pàgina web de l'Ajuntament: http://www.ametllamar.cat/ajuntament.


respostes a "L'Ajuntament convoca tres places d'agent de la ..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 752,29 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 167
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007