Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un periodista letó passa per l'Ametlla de Mar en la seva aventura per la Via Catalana

08 . Abr, 2016 a les 12:50
per gfigueres a La notícia del dia
1513 reproduccions
El novel·lista i periodista de Letònia, Otto Ozols, va començar aquest dilluns a Alcanar un recorregut a peu per la Via Catalana amb la intenció d'arribar al Pertús el 22 d'abril. Pel camí, recull històries i anècdotes, per conèixer de base el país, ha explicat, i reivindicar el dret a l'autodeterminació com a valor principal de la democràcia.

Ell mateix ens explica que "volia estudiar sobre Catalunya i sobre els catalans. Vaig estar uns dies a Barcelona però no és suficient per entendre una cultura. Per això vaig decidir per fer la Via Catalana. Perquè és una millor opció per conèixer el país, la seva història, la seva gent, la part més humana".

Després d'una primera etapa passant per Sant Carles de la Ràpita i Alcanar, aquest dimarts Ozols va recòrrer tot el Delta fins arribar a l'Ametlla de Mar, passant per l'Ampolla on va fer una parada al migdia. Tot i la pluja, va tenir acompanyants en bona part del trajecte.

A quarts de nou del vespre va fer arribada a l'Oficina de Turisme de la població, acompanyat pel gerent de l'Àrea, i on l'esperaven les autoritats municipals i membres de La Cala per la Independència. Des de l'assemblea local de l'ANC es va encoratgar el viatge i se li va fer entrega d'un petit obsequi. També rebrà al seu domicili una còpia del llibre de fotografies de l'Ametlla de Mar.

"Està realment tot molt ben organitzat. Estic molt orgullós del suport que estic rebent. Han respost a la meva proposta i ho han preparat tot. I una gran impressió des de l'Ampolla fins al vostre poble és que hi ha un paisatge preciós. Realment un paradís preciós" explica Ozols.

Seran en total 18 etapes per arribar el proper dia 22 al Pertús i l'endemà tornarà a Barcelona per viure-hi la Diada de Sant Jordi on farà un reportatge i l'endemà tornarà a Letònia amb la motxilla carregada d'històries i somnis.


respostes a "Un periodista letó passa per l'Ametlla de Mar e..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 720,30 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 106
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007