Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El Club Patí La Cala al Comarcal de Patinatge

22 . Abr, 2016 a les 11:40
per drodriguez a La notícia del dia
1281 reproduccions
El Club Patí La Cala participarà aquest diumenge 24 d'abril en la segona jornada del Campionat Comarcal de Patinatge dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es disputarà a Tortosa. A diferència de la primera prova disputada a El Perelló en la que hi van participar sis patinadores caleres, en aquesta ocasió la representació creixerà fins als 13 components del Club Patí La Cala.

Destacar també que el patinatge artístic i l'hoquei patins van ser ahir protagonistes de la Setmana Cultural de l'Escola Sant Jordi. Exhibicions i demostracions de patinadores i jugadors professionals de primer nivell com el porter de l'Ok Lliga del Reus Deportiu Roger Molina o la Jugadora també del Reus, Maria Saldaña, amb la col·laboració del Club Patí La Cala i la Federació Catalana de Patinatge van atansar aquestes disciplines esportives als alumnes de l'escola.


respostes a "El Club Patí La Cala al Comarcal de Patinatge"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 721,56 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 120
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007