Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Un ple amb un intens debat entre el govern i l'oposició

01 . Abr, 2016 a les 09:35
per drodriguez a La notícia del dia
1674 reproduccions
Aquest dijous al vespre va tenir lloc la sessió plenària ordinari del mes de març on es va poder veure un debat intens, al torn de precs i preguntes, entre l'equip de govern i el principal grup de l'oposició.

Respecte als punts aprovats, tots amb majoria absoluta del ple, cal destacar la modificació d'alguns continguts de l'ordenança de tinença d'animals, demanada per l'organisme que gestiona les Banderes Blaves, perquè es remarqui a l'ordenança la prohibició d'accés d'animals a les platges que disposen aquest distintiu. Tanmateix, també es va fer l'aprovació provisional de la modificació puntual del POUM per a la dinamització del polígon, fet que permetrà créixer la infraestructura logística d'una empresa instal·lada en aquest indret.

El gruix del ple però va arribar quan el portaveu convergent, Joan Pere Gómez, va plantejar nombrosos precs al govern alguns dels quals ja havia manifestat en anteriors plens. A tall d'exemple, Gómez feia referència a la retirada de les dutxes de les platges que no s'ha acabat produint. Tanmateix va demanar el manteniment i adequació de les platges perquè durant la Setmana Santa no estaven en les condicions més òptimes.
Al prec li va respondre el primer tinent d'alcalde, Antonio Espuny, qui va afirmar que problemes amb la maquinària van impossibilitar acabar els treballs que la brigada municipal havia iniciat amb l'ajuda d'una empresa externa.

Altres precs del grup de Convergència i Unió van anar referits al lliurament de documentació que havien sol·licitat amb una petició al registre municipal. Documentació que l'alcalde, Jordi Gaseni, va explicar que se'ls hi facilitaria però citant-los a una reunió per fer-ho.

Un altre dels temes, va ser la situació de la residència que va plantejar el portaveu de Compromís per la Cala, Antonio Espuny, que va preguntar al portaveu de Convergència i Unió, Joan Pere Gómez, perquè van permetre que no s'executés el primer projecte de la residència, signat i aprovat en el mandat del 2003-2007 on governaven convergents i republicans tal com va exposar Gómez recordant que la regidora de Benestar Social era precisament d'Esquerra Republicana. Finalment, Jordi Gaseni va constatar que el primer projecte de la residència era el millor que es podia aplicar i que la renúncia va ser durant la primera majoria absoluta de CiU.

Al debat generat en els precs i preguntes també hi va intervenir el regidor convergent Josep Maria Callau qui va preguntar al regidor de turisme i alcalde sobre la situació del conveni amb l'Estació Nàutica Costa Daurada, i quines accions té previst el govern per dinamitzar el comerç local.

A la pregunta, Gaseni li va respondre que de moment l'Ajuntament seguirà dins l'Estació Nàutica durant el 2016, esperant veure el retorn de les accions publicitàries. Referent al comerç es va mostrar decebut per la manca de resposta del sector comercial local a les reunions plantejades per organitzar accions i esdeveniments en col·laboració, però va assegurar que un dels objectius serà atraure la gent a la població i que no es quedin només a la superfície comercial ubicada a l'entrada del poble.

Així mateix, el portaveu convergent també li va preguntar sobre l'organització de les futures jornades de la Tonyina Roja i sobre l'inici de la campanya de promoció. L'alcalde va exposar que enguany aquesta organització recau sobre el consistori i que estan acabant de lligar tots els elements per començar la difusió publicitària. Unes jornades que tindran lloc la primera setmana del mes de maig.


respostes a "Un ple amb un intens debat entre el govern i l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 716,83 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 104
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007