Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Sempre amb tu

19 . Mar, 2016 a les 15:00
per drodriguez a Sempre amb tu
1801 reproduccions
Tot i que la pluja no ens ha permès fer-ho a la Plaça Nova, no hem deixat de celebrar el 25è aniversari de la Fira Alternativa de l'Ametlla de Mar al nostre magazín dels migdies de La Cala Ràdio, el Sempre amb tu, amb un programa especial presentat per Daniel Rodríguez i Imma Brull.

Hem compartit la primera tertúlia amb Mari Marsal, Joan Callau i Dami Llaó, que han estat organitzadors d'aquesta Fira durant alguns anys. I a la segona ens han acompanyat Gessamí Caramés, Xavi Sancho i Vicenç Llaó, on hem comentat la relació de la Fira amb els productors locals de productes artesans i alternatius.

Al programa també hem connectat en directe amb Francesc Callau que ha seguit en directe el tall a l'N-340 a la nova rotonda d'accés al Perelló, on s'han aplegat més de 300 persones per reclamar una AP-7 gratuïta. Una mobilització que ha estat convocada pels alcaldes, els veïns i els transportistes.


respostes a "Sempre amb tu"

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 704,66 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 135
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007