Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Colors del Yucatan guanyen el premi més gran del Carnestoltes

26 . Feb, 2016 a les 13:36
per gfigueres a La notícia del dia
1216 reproduccions
S'acaba el Carnestoltes a l'Ametlla de Mar, marcat pels canvis en l'organització de les rues i dels premis. Des de la Regidoria de Festes, el seu regidor Vicenç Llaó, fa una molt bona valoració com anat tot plegat, destacant que "s'han apuntat 26 participants en les diferents categories" i que "la resposta del poble és bastant positiva". Alhora obre les portes a les opinions ciutadanes perquè "estem oberts a qualsevol modificació perquè els Carnestoltes siguin una gran festa al nostre poble".
Els guanyadors d'aquesta edició, en la categoria sènior, van ser amb individual ‘El Ángel y la Muerte' premiat amb 60 €. A la parella o trio, ‘Doraemons els gats còsmics' premiats amb 100 €. Al grup, de 4 a 9 components, van ser premiades ‘Malèfica' amb 150 €. En comparsa, de més de 10 persones, ‘Avantpassats Llunyans' amb un premi de 200 €. I per últim la carrossa d''Els Colors del Yucatan' va guanyar 350 € a més d'una gratificació de 60 €, igual que la carrossa de ‘Tornarem', per haver-se presentat al concurs amb aquesta modalitat.
Respecte a la categoria infantil, en individual la ‘Cenicienta', amb 30 € de premi. En parella o trio ‘Batman i Robin' amb 50 €. ‘Los Vellets de la Cala' van guanyar en la categoria de 4 a 9 components i van obtenir 70 €. I en la categoria de comparsa, a partir de 10 components, els premiats van ser els ‘Racochokes' amb 100 € i que formaven els integrants del Racó dels Joves.



respostes a "Els Colors del Yucatan guanyen el premi més gra..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir






Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 423,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 134
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007