Màx: º C, mín: º C

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els Pastorets de La Cala s'estrenen aquest divendres a Móra d'Ebre

29 . Des, 2016 a les 15:00
per drodriguez a La notícia del dia
1550 reproduccions
El Grup Escènic de la Societat Cultural, Esportiva i Recreativa, estrena aquest divendres l'adaptació teatral d'Els Pastorets de Josep Maria Folch i Torres, però no ho farà a casa. El col·lectiu teatral oferirà aquesta obra pel públic de la Ribera d'Ebre, al Teatre La Llanterna de Móra d'Ebre. Serà a les 19.00 h de la tarda, la mateixa hora que representaran l'obra a la població el pròxim 7 de gener.

Després de 15 anys de representar-la al municipi, l'any passat el Grup Escènic va tornar a portar l'obra als escenaris coincidint amb el centenari de la seva escriptura. Novament, sota la direcció de Josep Tomàs Margalef i Joan Pere Brull, una cinquantena d'actors i actrius interpretaran i representaran una de les històries nadalenques més tradicionals de Catalunya.

«Als Pastorets hi ha moltíssima gent que apareix, i la nostra intenció era estrenar l'obra per Nadal però alguns actors no podien per motius d'agenda» explica Brull, per això s'interpretarà abans a Móra, «perquè era un compromís que teníem».

L'obra, que té la intenció de representar l'advent de l'Infant Jesús, conta la història de Lluquet i Rovelló, dos infants d'una masia que per art de màgia són traslladats a Betlem. Ajudats per Sant Miquel, els dos pastors intervenen decisivament per impedir que Satanàs i els seus sequaços matin l'infant que ha de néixer. L'obra està tenyida d'humor, gràcies a la murrieria de Lluquet i a la por del pobre Rovelló.


respostes a "Els Pastorets de La Cala s'estrenen aquest dive..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 706,13 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007