Màx: º C, mín: º C

En directe

Tu tries amb amb Fini Llaó

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Una vintena de persones es concentren davant l'Ajuntament per donar suport a Francesc Homs

28 . Feb, 2017 a les 16:00
per drodriguez a La notícia del dia
1772 reproduccions
Centenars de persones es van concentrar aquest dilluns en diferents punts de Catalunya per donar suport a Francesc Homs el dia en què es va iniciar el judici al Tribunal Suprem contra l'exconseller de la Presidència i diputat al Congrés pel PDeCAT acusat dels delictes de prevaricació i desobediència pel procés participatiu del 9-N.

A l'Ametlla de Mar, La Cala per la Independència va realitzar una concentració a les portes de l'Ajuntament a les 20.30 h de la tarda. Una vintena de persones van assistir-hi, refermant la seva voluntat de decidir el futur de Catalunya a les urnes. Així ho manifestava la coordinadora de l'entitat, Montse Gonzàlez, en la lectura del manifest.

Acompanyant Homs al Suprem, va ser-hi l'alcalde de l'Ametlla de Mar i vicepresident de l'Associació de Municipis per la Independència, Jordi Gaseni, així com diversos veïns de la població que van viatjar a Madrid amb els autobusos organitzats des de l'Assemblea Nacional Catalana a les Terres de l'Ebre.


respostes a "Una vintena de persones es concentren davant l'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

Relacionats

Tags

No hi ha etiquetes en aquesta entrada.

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 736,08 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 110
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007