Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

L'Ajuntament ha adjudicat els treballs de pavimentació del Camí de les Guàrdies

21 . Des, 2016 a les 14:00
per drodriguez a La notícia del dia
1764 reproduccions
L'Ajuntament de l'Ametlla de Mar ha adjudicat els treballs de pavimentació asfàltica del Camí de les Guàrdies, un dels camins inclòs dins de la xarxa de camins municipals, que uneix el barranc de Santes Creus amb la zona rústica dels Racons, i que té continuïtat amb el terme del Perelló fins a arribar a la carretera N-340.

Actualment, aquesta via presenta moltes deficiències en el seu ferm, amb bastants solcs, i amb una pèrdua d'amplada que redueix l'espai per a la circulació. És per aquest motiu que s'executaran aquests treballs, gràcies a una subvenció del pla PENTA que finançarà un 80% de les obres valorades en 28.784 euros.

De fet aquest camí s'inclou dins de les vies d'evacuació nuclear. L'alcalde, Jordi Gaseni, destaca que «hem pogut tirar endavant les obres del camí de les Guàrdies mitjançant una subvenció del PENTA», que pròximament s'iniciaran. «Estem parlant d'un tram d'1 quilòmetre que és dels que està pitjor de tot el terme» comenta.

A més, ha apuntat més millores en el ferm que es faran a diversos carrers del nucli urbà i de les urbanitzacions. «Sense fer grans obres, estem reparant a poc a poc el ferm i anirem fent accions al centre urbà, ja que en carrers molt transitats hi ha forats que hem d'anar tapant, com també ho estem fent a Les Tres Cales amb els carrers més transitats», ha explicat Gaseni.


respostes a "L'Ajuntament ha adjudicat els treballs de pavim..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 713,55 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 137
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007