Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

El CAP s'adhereix a la Setmana del Cribratge d'Alcohol, inclosa dins el programa 'Beveu menys'

18 . Nov, 2016 a les 11:20
per drodriguez a La notícia del dia
1271 reproduccions
Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial sense alcohol, el passat dimarts, el programa ‘Beveu menys' ha organitzat per setena vegada a Catalunya, la Setmana del Cribratge perquè els professionals d'atenció primària facin cribratges i intervencions d'alcohol entre els seus pacients.

Del 14 al 20 de novembre, l'Àrea Bàsica de Salut de l'Ametlla de Mar i el Perelló, participa en aquesta acció amb l'objectiu de conscienciar sobre els riscos associats al consum d'alcohol, ja que s'estima que 1 de cada 5 pacients atesos a l'atenció primària fan consums de risc i no en són conscients.

Durant aquests dies, els pacients dels CAP són enquestats amb un qüestionari on es detalla el consum d'alcohol, i els professionals sanitaris lliuren informació als pacients cribrats amb tríptics informatius. «Si es detecta algun problema del qual no en són conscients, els donarem ajuda i els facilitarem la informació d'on dirigir-se» explica la infermera Pili Roda.


respostes a "El CAP s'adhereix a la Setmana del Cribratge d'..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Tags

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 423,40 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 64
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007