Màx: º C, mín: º C

En directe

Sempre amb música

La Cala RTV La ràdio televisió online de l'Ametlla de Mar

Els centres educatius de l'Ametlla celebren l'acte d'inauguració del curs escolar

07 . Oct, 2016 a les 13:08
per gfigueres a La notícia del dia
1303 reproduccions
Els centres educatius de l'Ametlla de Mar van celebrar, aquest dimecres a la tarda, l'inici de curs escolar amb un acte on van participar els docents i personal dels cinc centres –els tres dependents del Departament d'Ensenyament i els dos de l'Ajuntament– amb l'assistència les autoritats municipals i d'educació. L'acte, que es va dur a terme a la sala d'actes de l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera, que alhora l'organitzava, és el tercer que es duu a terme i està pensat perquè els claustres estiguin junts, puguin compartir una jornada formativa i s'enforteixin les relacions entre equips docents. En aquesta ocasió, la conferència es va centrar en els nous reptes que planteja l'ensenyament, i amb com prevenir el fracàs escolar, amb una conferència de Rosa Maria Vela. Aprofitant l'acte, es va homenatjar els mestres que s'han jubilat aquest estiu, de la mateixa manera que es va fer l'any passat, per part de la regidoria d'Ensenyament. En aquesta ocasió, els professors homenatjats són Xavier Figueres, de l'Escola Sant Jordi, i Concha Tagarro, de l'Institut Mare de Déu de la Candelera.


respostes a "Els centres educatius de l'Ametlla celebren l'a..."

Deixa'ns un comentari


No estan permesos els comentaris en aquesta entrada.

Descàrregues

  • No hi ha descàrregues disponibles en aquest moment.

Relacionats

Compartir


Usuaris online

Usuaris anònims connectats:
Usuaris registrats connectats:

Estadístiques

Visualitzacions totals:
Temps en servir la pàgina: 140,63 ms
Consultes SQL per servir la pàgina: 102
Versió actual: 1.1.5
Usuaris registrats: 1520

© 2015 La Cala RTV. Tots els drets reservats | Avís legal

E-mail: lacalartv@ametllamar.cat | FM: 107.3 | Telf.: 977 493 037 | Fax: 977 493 007